CrnoBelo CrnoBelo v1.0.3

Download CrnoBelo

Преку Андроид апликацијата на CRNOBELO.com корисниците можат да ги следат најновите објавени содржини, како и да ги прелистуваат преостанатите посебно по категорија.

Освен вестите од категориите „Забава“ и „Живот“ би ја истакнале и рубриката „Хороскоп“, која од сега Андроид корисниците во секое време ќе можат да си ги прочитаат неделниот, месечниот, годишниот и љубовниот хороскоп.

Application

Parental rating: 
Everyone (age 6 and over)
Default language: 
English
Trial version: 
No
With advertisements: 
No
Screenshots: 
CrnoBelo
CrnoBelo
CrnoBelo
CrnoBelo
CrnoBelo
CrnoBelo
CrnoBelo

Requirements

Minimum Android version: 
Android 2.1
Minimum screen width: 
240 dpx
Requires features: 
Location, Location network, Touchscreen
Requires permissions: 
Access coarse location, Access network state, Internet, Read external storage, Write external storage
Free

Discussions on CrnoBelo

There are no comments yet.
Syndicate content

Reviews of CrnoBelo

Great app, would highly recommend it!

Syndicate content