Проблем с Android 8.0

Версия 2.0.04 на приложението работи с всички версии на Android от 2.2 до 7.1 включително. Но наши ползватели ни съобщиха, че приложението спира да работи с Android - 8.0. Ние се надяваме при възможност да изследваме и евентуално да поправим проблема. Ако желаете да ползвате приложението ви препоръчваме да се ограничите с по-стара версия на Андроид.

Raboti na android 6

Приложението работи когато е инсталирано на устройство с андроид 6. Проблема е в slideme market place.

Работи, ако можеш да го изтеглиш въобще.

Работи, ако можеш да го изтеглиш въобще. Или тези от маркета правят бели и макар и платено не може да се изтегли дава грешка в синтактичният разбор.

Здравей! Ако екстракна

Здравей! Ако екстракна apk-файла от друго устройство ще се инсталира ли? Ти как го инсталира ?

SpeechLab 2.0.03 ne se instalira na android 6.0

Здравейте, в понеделник пробвах да инсталирам приложението на устройство nexus5. При натискането наdownload изписва следното:
parse error
there was an error parsing the file

Стефан

Имам проблем, искам да се свържа с някой който може да ми помогне.
Дяйте някакви координати, било скайп имейл или телефон. БЛАГОДАРЯ.

НАЙ-ПОСЛЕ !

Щастлив съм. Днес за хиляден път пробвах да преинсталирам приложението на таблета си - SAMSUNG TAB 3, андроид 4.4.2 и... Гледам и не вярвам на ушите си- работи! Голямо чакане беше, но си струваше. Единствената алтернатива която открих наскоро е VOCALIZER, но то е все едно да слушаш някоя гъркиня да чете на български. Телефонът ми Samsung GRAND 2, 4.4.2 , и при него ако и да работеше, постоянно излизаше съобщение че е спряло работа. Сега, след преинсталация всичко е ок.

Съвместимост с Андроид 5.0 и Андроид 5.1

Версия 2.0.03 е съвместима с Андроид 5.0 и Андроид 5.1. Няма други изменения спрямо предходната версия.

Предложения за подобрения в SpeechLab за Android

Позволявам си тук да публикувам няколко предложения за подобрения в SpeechLab за Android. То вярно че засега и актуализация с критични поправки няма (а е наложително за устройства с Android 5 и по-нови), но все пак ще поставя предложенията си тук, пък дано разработчика евентуално ги вземе предвид.

  1. Възможност за промяна на силата на звука, височината на гласа и скоростта на гласа отделно от настройките на системата (доколкото това е възможно, разбира се). Частично е възможно, както може да се види в приложенията за управление на гласовете от Vocalizer и Eloquence за Android.
  2. Управление на потребителския речник директно от настройките на приложението на SpeechLab за Android: добавяне, редактиране и премахване на думи; импортиране и експортиране на файл с речник. То това дори във версията за Windows на SpeechLab го няма, а аз искам за Android. И все пак - не би било зле да го има, защото ще улесни начинаещите потребители.
  3. Възможност за четене на числата не само цифра по цифра каквато опция има в момента, но и по двойки и тройки. Това ще улесни и направи по-приятно и разбираемо четенето на телефонни номера.

Съгласни ли сте с тези мои предложения? Какви други подобрения според вас би било добре да има в SpeechLab за Android?

Разочарована съм!

Купих си програмата, но не успях да я инсталирам и на двата си телефона. Единият ми е с марка Samsung Note 3, а другият - Sony Xperia Z Ultra. На първия тя не може да се вгради като синтезатор и спира, дава грешка. На втория - дънлоуд мениджъра на този сайт - SlideME, не може да се инсталира и по този начин въобще не успявам да си стигна до акаунта си.

Моля направете така, че да не даваме напразно парите си! Очаквам отговор от Ваша страна.

Айде!!!

Дайте някакви срокове !

Дайте яснота?

Дайте яснота дали се прави нещо по приложението, за да ползвам устройството си, ще ми се наложи да купувам некви роботи, и все пак, когато си плащаш за даден продукт, трябва да има и поддръжка!

пробна версия

Ако има пробна версия всички коментари ще са излишни!

КОГА???

Дано поне да правите опити да ъпдейтнете програмата...
Вече се заговори за 5,1 а ние си стоим на 4.4..

Жалко за приличното приложение и потенциала който има

Кога ще заработи с лолипоп?От

Кога ще заработи с лолипоп?От доста време имам ъпдейт,а не го инсталирам заради несъвместимостта с вашето приложение.

Проблем с Android - 5.0 Lollipop

Настоящата версия 2.0.02 на приложението спира да работи с Android - 5.0 Lollipop. Ние се надяваме при възможност да поправим проблема. Когато това стане ще предложим нова версия. Съжаляваме, но ако желаете да ползвате приложението ще трябва дотогава да се ограничите с по-стара версия на Андроид.

Нова версия 2.0.02

Проблемът със свалянето на допълнителните файлове появил се от юли 2014-та е решен в новата версия 2.0.02. Съжаляваме за неудобствата.

Samsung Galaxy

Моля,изследвайте защо не може да проработи speechlab на Самсунг Галакси S 2,а като чета и на други Самсунги-таблети и телефони!Дали е нещо от хардуера на марката,дали имат някакви забрани за теглене от определени места или нещо друго...не знам,просто давам идеи.Все пак след като си плащат клиентите ви би трябвало да си получат продукта.Като пише,че работи на Андроид е редно да РАБОТИ на Андроид. ЧНГ!

На Сони М2 не работи

Платих и изтеглих програмата. След инсталацията не иска да си свали необходимите файлове и съответно не работи. Андроида е 4.3.

Samsung Galaxy S2

Изписва че гласа е инсталиран успешно, но приложението не работи. Някакви идеи?

Не работи на всички телефони

Не работи на Motorola RAZR i. Сваля данните нормално, но като се опитам да я пусна за глас по подразбиране забива и не прави нищо. От logcat видях, че има проблем с прочитането на данните от картата. За съжаление от Aquasyst ми казаха да я ползвам на друг телефон, ако искам да я ползвам и игнорират имейлите ми за връщане на парите...

изтеглих програмата ноо

изтеглих програмата инсталирах я но явно не иска да изтегли допълнителните файлове и нямам гласа ..... помогнете моля

Разни

Благодаря за отговора; не разбрах обаче има ли механизъм за връщане на платената сума ако програмата се окаже несъвместима с устройството на което се инсталира? говорим за самсунг галакси С2 и четох отзиви, че слагането на програмата води само до зависване

Работи ли с ICS 4.04 или JB 4.1.1

SpeechLab 2.0 работи ли с ICS 4.04 или JB 4.1.1? Има ли някой от разработчиците който да потвърди или не? Доколкото четох, има отзиви от потребители, че не работи с новите версии на Андроид, ако я закупя и не работи какъв е механизмът да ми се възстанови платената сума?

Работи с всички версии на

Работи с всички версии на Android от 2.2 нагоре. Дори бих казал, че се държи по-добре с 4.0 и 4.1. Освен това работи много по-стабилно от другите tts енджини като Svox, Ivona и Acapela под Android 4. Разбира се те нямат български гласове.

не говори

По никакъв начин не говори.
Samsung Galaxy Ace

с android 2.2.2 работи екстра

При мен приложението е работило на всеки телефеон, който съм пробвал досега. Както писах андроид 2.2.2, 4.4, 5.х, 6.х.

Вградения Pico TTS говори ли?

Вградения Pico TTS говори ли? Отвори ли приложението Настройки на SpeechLab и свали ли допълнителните данни? Ако да, изтрий папката SpeechLab от sd картата и свали данните отново.