SpeechLab 2.0 SpeechLab 2.0 v2.0.04

Download SpeechLab 2.0

SpeechLab 2.0 is a high quality Bulgarian Text-to-Speech engine developed by the Bulgarian Association for Computational Linguistics.

SpeechLab 2.0 е висококачествен синтезатор на българска реч разработен от Българската асоциация за компютърна лингвистика. Чрез SpeechLab 2.0 Android мобилните телефони и таблетите под Андроид могат да се възползват от изговарянето на текстове на български език с гласа Гергана. Скоростта на четене и начина на изговаряне могат да бъдат контролирани от системните настройки.

Чрез SpeechLab приложенията за навигация могат да изговарят правилно и на български както командите за навигация, така и имената на улиците, селата и градовете. SMS съобщенията могат да бъдат автоматично прочетени на глас в момента на получаването им. Електронни книги, текстове, документи или PDF файлове на български могат също да бъдат изчитани на глас вместо да бъдат четени от екрана.

Чрез подходящ екранен четец (напр. TalkBack) SpeechLab осъществява изговарянето на надписите на екрана, които докосваме. Тази функционалност е успешно тествана от хора с увредено зрение. Изговарянето на предварително зададени фрази може да бъде в помощ на хората с говорни нарушения.

От сайтовете с приложения за Андроид са достъпни редица приложения, които изчитат на глас WWW страници, RSS новини, e-mail съобщения и т.н. Всички те могат да използват SpeechLab, за да изговарят български текстове.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ

Application

Parental rating: 
Everyone (age 6 and over)
Default language: 
Bulgarian (Bulgaria)
Trial version: 
No
"In-App" billing: 
No
With advertisements: 
No
Screenshots: 
SpeechLab 2.0
SpeechLab 2.0
Video: 
See video

Requirements

Requires Google Play and/or account: 
No
Requires third-party libraries: 
No
Requires 'rooted' device: 
No
Minimum Android version: 
Android 2.2
Requires permissions: 
Access wifi state, Internet, Read external storage, Read phone state, Write external storage
$6.65

Discussions on SpeechLab 2.0

Login or register to post comments

Проблем с Android 8.0

Версия 2.0.04 на приложението работи с всички версии на Android от 2.2 до 7.1 включително. Но наши ползватели ни съобщиха, че приложението спира да работи с Android - 8.0. Ние се надяваме при възможност да изследваме и евентуално да поправим проблема. Ако желаете да ползвате приложението ви препоръчваме да се ограничите с по-стара версия на Андроид.

Работи, ако можеш да го изтеглиш въобще.

Работи, ако можеш да го изтеглиш въобще. Или тези от маркета правят бели и макар и платено не може да се изтегли дава грешка в синтактичният разбор.

Здравей! Ако екстракна

Здравей! Ако екстракна apk-файла от друго устройство ще се инсталира ли? Ти как го инсталира ?

Raboti na android 6

Приложението работи когато е инсталирано на устройство с андроид 6. Проблема е в slideme market place.

SpeechLab 2.0.03 ne se instalira na android 6.0

Здравейте, в понеделник пробвах да инсталирам приложението на устройство nexus5. При натискането наdownload изписва следното:
parse error
there was an error parsing the file

Syndicate content

Reviews of SpeechLab 2.0

Good app, great value.

Not work with android 8

Good app, great value.

Don't work at Samsung Note 8!

Good app, great value.

Syndicate content